Family Chicken

Met de snacks van Family Chicken schotelt u uw gasten echt kippenvlees voor. Geen gemalen vlees, maar een snack met de smaak en structuur van pure kip. Omhuld door een krokant korstje, goed voor een lekkere bite, vol van smaak dankzij de uitgekiende kruidenmix. Uw klanten zullen uw keuze voor Family Chicken waarderen! En terugkomen voor die ene echte snack!!

Smikkelkip

Zelfbradende ovenkip. In 60 minuten gegaard. En niet zomaar gegaard: zo zacht en zo sappig was kip uit de oven nog nooit. Het geheim: de speciale folie waarin Smikkelkip wordt verpakt. Leg ‘m met folie en al in de oven, ga een boek lezen, andere gerechten bereiden of gewoon relaxen. Ondertussen voltrekt zich een klein wondertje in de oven. U haalt een ware delicatesse uit de oven, alsof u een topkok bent. Smikkelkip: de innovatie die kip nog lekkerder en koken nog makkelijker maakt!

Kiprollade

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kiprollades, door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan om het steeds beter te maken. Wij maken ze van dijenvlees of kipfilet, daarnaast kunnen wij deze rollades ook kruiden. Verkrijgbaar in de gewichten van 700 of 1000 gram. Geeft u deze rollades aan uw relaties? Deze kunnen wij verpakken in een mooie rolladedoos met bereidingskaartje.

Hillco Poeliersbedrijf

Hoe maakt u van gezond en verantwoord kippenvlees uit Hollandse stallen een succes op het bord? Wat u nodig hebt, is een product op maat. Toegeleverd zoals u dat wilt, als basis voor kipproducten of gerechten. Of als kant en klaar concept dat de markt uit het hart is gegrepen. Bij Hillco zorgen we dat uw kip toegevoegde waarde krijgt, door deze op maat te bewerken, kalibreren, verpakken en/of te kruiden.