Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kiprollades, door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan om het steeds beter te maken.
Wij maken ze van dijenvlees of kipfilet, daarnaast kunnen wij deze rollades ook kruiden.
Verkrijgbaar in de gewichten van 700 of 1000 gram.
Geeft u deze rollades aan uw relaties? Deze kunnen wij verpakken in een mooie rolladedoos met bereidingskaartje.
Hieronder vind u al onze soorten.
Kiprollade | 1000 gram
Kiprollade- gemaakt van kipfilet en pootvlees- super mals en heerlijke smaak.
Is aan de binnenkant gekruid met heerlijke kipkruiden, voor de echte liefhebbers kunnen we ook de buitenkant kruiden
Hoe bereid ik deze rollade?
Oven: Voorverwarmd op 145 graden, minimaal 75 min. garen.
Braadpan: Rondom bruin bakken, daarna 75 min garen.
Kipfiletrollade | 1000 gram
Kipfiletrollade- gemaakt van puur kipfilet- zeer mager maar toch zacht.
Is aan de binnenkant gekruid met heerlijke kipkruiden, voor de echte liefhebbers kunnen we ook de buitenkant kruiden.
Hoe bereid ik deze rollade?
Oven: Voorverwarmd op 145 graden, minimaal 75 min. garen.
Braadpan: Rondom bruin bakken, daarna 75 min garen.
Kipdijenvleesrollade | 1000 gram
Kipdijrollade- gemaakt van kipdijvlees- zeer zacht en vol van smaak
Is aan de binnenkant gekruid met heerlijke kipkruiden, voor de echte liefhebbers kunnen we ook de buitenkant kruiden.
Hoe bereid ik deze rollade?
Oven: Voorverwarmd op 145 graden, minimaal 75 min. garen.
Braadpan: Rondom bruin bakken, daarna 75 min garen.