Onze diensten

In het kort

Bij Hillco zorgen we dat uw kip toegevoegde waarde krijgt, door deze op maat te bewerken, kalibreren, verpakken en/of te kruiden. Als poeliersbedrijf zijn we de partner van totaal-versleveranciers, slagerijen, restaurant- en fastfoodorganisaties, cateraars en productiebedrijven.

Een kijkje in onze productieruimte

previous arrow
next arrow
Slider

Onze werkzaamheden

  • Bewerken
  • kalibreren
  • verpakken
  • kruiden

Waarom Hillco?

Bij Hillco staat de kwaliteit van het product centraal. Wij doen er alles aan om een constante en betrouwbare kwaliteit te leveren, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op vertrouwde producten. Onze eigen kwaliteitsafdeling waakt over dit proces en wij zijn trots op ons FSSC 22000-certificaat. Ook denken graag mee met bijvoorbeeld cateraars, concepten of groothandels om een toegevoegde waarde aan het kipproduct te geven. Hoe maken we het product gezonder of onderscheidend zijn vragen die we beantwoord krijgen in dit proces.

Bewerken

In onze productieruimte bewerken we kipproducten tot consumentklare lekkernijen. Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het creƫren van de smakelijkste kipproducten. Van heerlijke rollades voor verswinkels tot reepjes voor de horeca, wij maken het allemaal.

Kruiden

Heeft u als klant specifieke wensen? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw kipproducten naar wens te kruiden. Onze kipproducten kunnen op maat worden bewerkt met diverse kruidenmixen en marinades. Om het af te maken, kan er ook een bloemcoating worden toegevoegd.

Verpakken

Onze producten worden voornamelijk bulk verpakt in kratten of dozen. We bieden echter ook diverse portieverpakkingen aan. Of het nu gaat om grote hoeveelheden of kleine vacuĆ¼mverpakkingen van 100 gram, wij hebben een oplossing die aan uw behoeften voldoet.